Zeilmakerij

Bezoek op afspraak.

zeilmakerij in Groningen

Zeilmakerij in groningen

Zeilreparaties zeilmakerij

Met een vakkundige reparatie voorkomt u vaak dure aanschafkosten of kunt u deze een paar jaar uitstellen. Interzeil is gespecialiseerd in reparaties van zeilen, kleden, verandazeil op maat maken, doeken en canvaswerken. Kom gerust langs in onze zeilmakrerij in Groningen.

Bootkappen en buiskappen

Wij herstellen en repareren op maat gemaakt uw bootkap en boottent in onze zeilmakerij.

Tentreparaties

Wij herstellen en repareren uw tent, tenzeil, tentdoek.

Kwaliteit staat voorop

Snelle levering

Over de zeilmakerij en zeilmakerij prijzen

In onze zeilmakerij maken wij gebruik van zowel moderne als traditionele technieken en materialen. Hierdoor kunnen we een breed scala aan producten voor u maken. Onze vakmensen komen altijd tot een voor u passende oplossing, van dekkleed tot tent.

Bespaar kosten met reparaties

Geef kapotte spullen een tweede leven met een vakkundige reparatie. Zo bespaart u de kosten van vervanging of een duurdere reparatie op termijn. Voor alles op het gebied van naaiwerk en doekverwerking kunt u bij ons terecht. Repareert u liever zelf? Wij verkopen ook speciale fournituren, zoals garen, ritsen, elastiekkoord, knopen en haken. Dan kunt u zelf als zeilmaker uw spullen repareren.

Zeilen en dekkleden van de beste kwaliteit

Interzeil staat voor vakmanschap en heeft ruim 25 jaar ervaring met zeilen maken, zeilen repareren, dekkleden en doeken op maat. Of u nu in Friesland, Groningen of Drenthe woont, bij de zeilmakerij van Interzeil bent u altijd op het juiste adres.
Wij adviseren u graag over geschikte zeilen of reparaties die passen bij uw situatie. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons filiaal in Groningen, onze medewerkers staan hier altijd voor u klaar.

Wilt u wat meer informatie over de  zeilmakerij prijzen? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij u kunnen informeren.

Afschermshop.nl webshop

Benieuwd naar de prijsopgave van het door u gewenste zeil/doek of sticker/ belettering?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan met behulp van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bedankt voor uw aanvraag!

    Chat openen
    Direct contact
    Hallo
    Kunnen we je helpen?