Zeilmakerij

In onze zeilmakerij maken wij gebruik van zowel moderne als traditionele technieken en materialen. Hierdoor kunnen we een breed scala aan maatwerkproducten voor u maken. We werken aan de hand van uw eigen ontwerp of maken zelf een ontwerp op basis van uw wensen. Onze vakmensen komen altijd tot een voor u passende oplossing, van dekkleed tot tent.

Maatwerkproducten zeilmakerij

Bootkappen en buiskappen
Rolfokhoezen
Dekzeilen & winterkleden
Huiken
Zeilreparaties

Bespaar kosten met reparaties

Geef kapotte spullen een tweede leven met een vakkundige reparatie. Zo bespaart u de kosten van vervanging of een duurdere reparatie op termijn. Voor alles op het gebied van naaiwerk en doekverwerking kunt u bij ons terecht. Repareert u liever zelf? Wij verkopen ook speciale fournituren, zoals garen, ritsen, elastiekkoord, knopen en haken. Dan kunt u zelf als zeilmaker uw spullen repareren.

Zeilen en dekkleden van de beste kwaliteit

Interzeil staat voor vakmanschap en heeft ruim 15 jaar ervaring met zeilen maken, zeilen repareren, dekkleden en doeken op maat. Of u nu in Friesland, Groningen of Drenthe woont, bij de zeilmakerij van Interzeil bent u altijd op het juiste adres.
Wij adviseren u graag over geschikte zeilen of reparaties die passen bij uw situatie. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons filiaal in Groningen, onze medewerkers staan hier altijd voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd in Zeilmakerij van Interzeil?

Offerte aanvragen

Of neem vrijblijvend contact met ons op