Over Interzeil

Interzeil werd in 1998 opgericht door Stanley Blijd. Hij begon klein met één naaimachine, maar door de vraag van klanten kon het bedrijf snel groeien. Al snel werden er steeds meer diensten opgepakt, van spandoeken tot stickers. Inmiddels is Interzeil uitgegroeid tot een bedrijf met een grote klantenkring en een brede specialisatie in zeilen en folies. Met het huidige team van Stanley, Jeroen en 2 krachten op oproepbasis hebben onze klanten profijt van in totaal meer dan 25 jaar ervaring.

Ons team

  • Stanley Blijd, oprichter en eigenaar van Interzeil, deed begin jaren 90 veel ervaring op met zeilen voor schepen en zonwering bij Waterborg. Daarna was hij enkele jaren werkzaam voor de Vrijbuiter in Roden, waar hij onder andere betrokken was bij de reparatie van tenten. Sinds 1998 zet Stanley zich volledig in voor het reilen en zeilen van zijn onderneming.
  • Jeroen Smit werkt als vaste zeilmaker bij Interzeil. Hiervoor deed hij 13 jaar ervaring op bij Waterborg.

Interzeil kiest voor:

  • Kwaliteit – Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden vervaardigd door ervaren vakmensen met VCA-certificering.
  • Maatwerk – Speciale wensen? Niets is ons te gek. Wij komen altijd met een passende oplossing: niet voor niets hebben wij veel tevreden klanten!
  • Flexibiliteit – Wij behandelen elke klus met zorg. Met onze eigen productielocatie in Groningen kunnen wij altijd snel handelen!