Reclame en Zeilmakerij

Bezoek op afspraak.

Reclame en zeilmakerij in Groningen

Over Interzeil

Voor wie werkt Interzeil?

Interzeil werkt voor een tevreden klantenkring van grote en kleine klanten. Al meer dan 25 jaar waarderen particulieren en bedrijven ons vakkundige handwerk en onze flexibiliteit, uitstekende kwaliteit en hoogwaardige materialen.

Kwaliteit staat voorop

Snelle levering

Over de zeilmakerij

Interzeil werd in 1998 opgericht. En door de vraag van klanten kon het bedrijf snel groeien. Al snel werden er steeds meer diensten opgepakt, van spandoeken tot stickers. Inmiddels is Interzeil uitgegroeid tot een bedrijf met een grote klantenkring en een brede specialisatie in zeilen en folies. Klanten hebben profijt van in totaal meer dan 25 jaar ervaring.

Interzeil kiest voor:

 • Kwaliteit – Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden vervaardigd door ervaren vakmensen met VCA-certificering.
 • Maatwerk – Speciale wensen? Niets is ons te gek. Wij komen altijd met een passende oplossing: niet voor niets hebben wij veel tevreden klanten!
 • Flexibiliteit – Wij behandelen elke klus met zorg. Met onze eigen productielocatie in Groningen kunnen wij altijd snel handelen!

Benieuwd naar de prijsopgave van het door u gewenste zeil/doek of sticker/belettering?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan met behulp van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bedankt voor uw aanvraag!

  Chat openen
  Direct contact
  Hallo
  Kunnen we je helpen?