Handelsonderneming

Krimpfolie

Krimpfolie (ook wel Secocon) is een folie van polymeer. Krimpfolie heeft de speciale eigenschap dat door verhitting de folie krimpt, hierdoor is het materiaal ideaal voor het inpakken van machines, boten en steigers. De krimpfolie van Interzeil  is heel eenvoudig en snel aan te brengen, en bovendien verkrijgbaar in verschillende maten. Met behulp van een speciale brander wordt de folie verhit en krimpt het rond het in te pakken object.

Toepassingen van krimpfolie

Krimpfolie van Interzeil kan ingezet worden voor verschillende toepassingen. Hieronder is een overzicht gemaakt van de diverse mogelijkheden.

  • Inpakken van machines, boten en steigers
  • Bescherming tegen weersinvloeden van buitenaf
  • Afsluiten van terreinen

Bovendien kan er bij het afsluiten van terreinen met de juiste belichting gezorgd worden voor spectaculaire effecten.

Krimpfolie van de beste kwaliteit

Door 25 jaar ervaring met doeken, folies en zeilen op maat staat Interzeil garant voor vakmanschap. Wij adviseren u graag over welke folie past bij uw wensen.

Kwaliteit staat voorop

Snelle levering

Benieuwd naar de prijsopgave van het door u gewenste zeil/doek of sticker/belettering? Of benieuwd naar de prijsopgave van een reparatie aan uw doek of zeil?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan met behulp van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bedankt voor uw aanvraag!