Handelsonderneming

Bezoek op afspraak.

Zeilmakerij en afdekmaterialen in Groningen

Afdekmaterialen

Steigernetten / gaas

Bij Interzeil kunt u terecht voor een divers aanbod in steigergaas met verschillende windbreekpercentages, gewichten, afmetingen en kleuren.

Krimpfolie

Onze folies zijn van uitstekende kwaliteit en worden vooral gebruikt voor het afdekken en beschermen van materialen en doorwerkprojecten.

Dekkleden

Met onze dekkleden en doeken van de rol kunt u alle kanten op. De doeken zijn leverbaar in diverse afmetingen en kleuren.

Kwaliteit staat voorop

Snelle levering

zeilmakerij-groningen interzeil zeilreparaties

Afdekmaterialen

Verleng de levensduur van uw eigendommen door ze te beschermen met goede afdekmaterialen. Ga naar onze webshop AfschermShop.nl voor de actuele collectie afdekmaterialen. Van dekzeilen en dekkleden tot afscheidingsgordijnen en tenten: Interzeil levert altijd een passende oplossing op maat. Dit doen we aan de hand van technische tekeningen of door zelf te meten: wat voor u het handigst is! Uiteraard adviseren wij u deskundig over de voor- en nadelen van elke soort doek en folie en profiteert u van een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

Zeil/doek, kleden en folie voor afdekmaterialen

  • Doeken van rol (bisonyldoek, polyethyleendoek, gaasdoek en acryldoek)
  • Folie (krimpfolie, vijverfolie en noppenfolie)

Reparatieservice

Geef uw kapotte doek of afdekfolie een tweede leven met onze vakkundige reparatieservice. Interzeil repareert uw afdekmaterialen en voorkomt daarmee vervanging of een duurdere reparatie op termijn. Vooral in de bouw en industrie kunt u hiermee veel kosten besparen. Twijfelt u of reparatie nog zin heeft? Onze vakmensen geven altijd deskundig advies, zodat u het juiste besluit kunt nemen.

Afdekmaterialen van de beste kwaliteit

Interzeil staat voor vakmanschap en heeft ruim 25 jaar ervaring met doeken, zeilen en afdekmateriaal op maat.
Wij adviseren u graag over welke materialen passen bij uw wensen. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Benieuwd naar de prijsopgave van het door u gewenste zeil/doek of sticker/belettering?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan met behulp van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bedankt voor uw aanvraag!