Reclame

Full Color print op vinyl

De outdoor stickers van Interzeil worden gedrukt op een hoogwaardige zelfklevende polymeer PVC-folie. We kunnen uw stickers tot 130 cm breed printen en tot onbeperkte lengte! De stickers zijn permanent klevend en worden in full color geprint op een Mimaki CJV30. Daarnaast wordt door de extra kleuren licht Cyaan en licht Magenta de meest optimale printkwaliteit uit uw opdracht gehaald. Dit werkt zelfs bij hoge printsnelheden. De stickers beschermen we met een UV-werend materiaal. Hierdoor zijn de stickers weer- en krasbestendig, wat ze ideaal maakt voor buitengebruik. Dit laminaat kan zowel een matte als een glanzende uitstraling hebben. Ons matte laminaat is het meeste geschikt voor binnengebruik. Daarnaast heeft Interzeil ook de mogelijkheid om uw stickers te contouren in elke gewenste vorm, tot wel 132 cm breed!

Vinyl sticker

 • Gelamineerd (mat of glans)
 • Gelamineerd (mat of glans) en contourgesneden

Toepassingen voor vinyl

Diverse toepassingen voor (outdoor)vinyl zijn:

 • voetbalborden
 • reclameborden
 • reclamezuilen
 • raambelettering
 • autobelettering
 • toepasbaar op diverse plaatmaterialen zoals trespa, dibond forex etc.

Andere mogelijkheden voor vinyl

Natuurlijk kunnen wij ook de ‘losse letters’, de zogenaamde fleetmarkers, leveren in vele verschillende kleuren folie. Zo hebben wij onder andere Glass-etched of zandstraal folie, om inkijk in uw kantoor, praktijk of werkruimtes te verminderen of zelfs weg te nemen. Kortom; deze materialen ontnemen het directe zicht met behoud van voldoende licht. Bovendien is het door ons in alle mogelijke vormen te versnijden. Vraag gerust naar de mogelijkheden, en neem contact op met onze printafdeling.

Kwaliteit staat voorop

Snelle levering

Benieuwd naar de prijsopgave van het door u gewenste zeil/doek of sticker/ belettering? Of benieuwd naar de prijsopgave van een reparatie aan uw doek of zeil?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan met behulp van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bedankt voor uw aanvraag!

  Chat openen
  Direct contact
  Hallo
  Kunnen we je helpen?