Zeilmakerij

Dekzeilen & Winterkleden voor uw boot

Met de dekzeilen en winterkleden van Interzeil biedt u uw boot de perfecte afdekking en bescherming. Wij gebruiken duurzaam  pvc-materiaal dat beschermt tegen alle weersinvloeden. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende montagesystemen, zoals banden, gespen en elastieken. Samen met u zorgen onze vakmensen voor de optimale oplossing.

Eigenschappen dekzeilen en winterkleden

Interzeil uit Groningen staat garant voor verschillende eigenschappen van de kleden. Bij ons staat kwaliteit en service voorop, wij zullen dan ook in overleg met u kijken naar de verschillende mogelijkheden. Al onze dekkleden en zeilen zullen voorzien zijn van de volgende eigenschappen.

 • Duurzaam pvc-materiaal
 • Lichtgewicht polyethyleen of duurzaam Secopol pvc-gecoat doek
 • Op maat gemaakt
 • Keuze uit verschillende banden, gespen en dergelijke
 • Optioneel: voorzien van uw naam of logo

Dekzeilen en winterkleden van de beste kwaliteit

Interzeil staat voor vakmanschap en heeft ruim 25 jaar ervaring met doeken, dekzeilen en dekkleden op maat.
Wij adviseren u graag over welke dekzeilen passen bij uw wensen. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Kwaliteit staat voorop

Snelle levering

Benieuwd naar de prijsopgave van het door u gewenste zeil/doek of sticker/belettering? Of benieuwd naar de prijsopgave van een reparatie aan uw doek of zeil?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan met behulp van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bedankt voor uw aanvraag!

  Chat openen
  Direct contact
  Hallo
  Kunnen we je helpen?