Zeilmakerij

Bezoek op afspraak.

Reclame en zeilmakerij in Groningen

Zeilmakerij

Zeilreparaties

Met een vakkundige reparatie voorkomt u vaak dure aanschafkosten of kunt u deze een paar jaar uitstellen. Interzeil is gespecialiseerd in reparaties van zeilen, kleden, doeken en canvaswerken. Kom gerust langs in onze zeilmakrerij in Groningen.

Bootkappen en buiskappen

Wij herstellen en repareren op maat gemaakt uw bootkap en boottent in onze zeilmakerij.

Tentreparaties

Wij herstellen en repareren uw tent.

Kwaliteit staat voorop

  • Gebruik van de beste materialen
  • De nieuwste technologie in huis
  • Vervaardigd in onze zeilmakerij te Groningen

Snelle levering

  • Zelf offerte aanvragen
  • Binnen 48 uur reactie
  • Afspraak is afspraak

Over de zeilmakerij

In onze zeilmakerij maken wij gebruik van zowel moderne als traditionele technieken en materialen. Hierdoor kunnen we een breed scala aan maatwerkproducten voor u maken. We werken aan de hand van uw eigen ontwerp of maken zelf een ontwerp op basis van uw wensen. Onze vakmensen komen altijd tot een voor u passende oplossing, van dekkleed tot tent.

Bespaar kosten met reparaties

Geef kapotte spullen een tweede leven met een vakkundige reparatie. Zo bespaart u de kosten van vervanging of een duurdere reparatie op termijn. Voor alles op het gebied van naaiwerk en doekverwerking kunt u bij ons terecht. Repareert u liever zelf? Wij verkopen ook speciale fournituren, zoals garen, ritsen, elastiekkoord, knopen en haken. Dan kunt u zelf als zeilmaker uw spullen repareren.

Zeilen en dekkleden van de beste kwaliteit

Interzeil staat voor vakmanschap en heeft ruim 25 jaar ervaring met zeilen maken, zeilen repareren, dekkleden en doeken op maat. Of u nu in Friesland, Groningen of Drenthe woont, bij de zeilmakerij van Interzeil bent u altijd op het juiste adres.
Wij adviseren u graag over geschikte zeilen of reparaties die passen bij uw situatie. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons filiaal in Groningen, onze medewerkers staan hier altijd voor u klaar.

Benieuwd naar de prijsopgave van het door u gewenste zeil/doek of sticker/ belettering?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan met behulp van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bedankt voor uw aanvraag!

© 2019 Interzeil – Algemene Voorwaarden

Bezoek alleen op afspraak
Koldingweg 20
9723 HK Groningen

Telefoon: (+31) 050 360 48 80
Mobiel: (+31) 06 28 22 66 27

KvK nr. 02082446
BTW nr. NL001443120B02