interzeil-reclame-zeilmakerijk-in-groningen

Zeilmakerij groningen

Bezoek op afspraak | Bel ons:
06 10 50 30 60

Zeilmakerij in Groningen nodig? Bootkap reparatie, tentreparatie etc. doen wij vanuit onze zeilmakerij in Groningen. 
 
Naast zeilmakerij zijn wij ook specialist in Bootkap reinigen en leverancier in verschillende afdekmaterialen
Wij zijn gespecialiseerd in herstel werkzaamheden/reparaties en doen uitsluitend reparaties aan uw bestaande bootkap of voortent.

Bezoek aan onze werkplaats is alleen op afspraak mogelijk.

512-5124409_5-star-reviews-on-google-signage-hd-png

Klanten waarderen ons met een 8.7

Waarom Interzeil?

Zeilmakerij

Interzeil repareert uw bootkap, buiskap, dekzeil, verandazeil, winterkleed, tent of huik. Ook leveren wij fournituren.

Zeilwasserij

Bootkap laten reinigen, impregneren en wassen in de zeilwasserij. Wilt u weten wat de kosten zijn van het wassen en impregneren van uw boottent?

Afdekmaterialen

Wat u ook wilt afdekken, Interzeil is gecertificeerd leverancier van afdekmaterialen met het vlamvertragend keurmerk.

Zeilmakerij in Groningen

In onze zeilmakerij maken we tijdens herstelwerkzaamheden alleen gebruik van hoogwaardige materialen en afwerkingen. Wij ontwerpen, produceren en monteren alles in eigen beheer. Daarnaast worden alle werkzaamheden zoals bijvoorbeeld tentreparaties uitsluitend verricht door professionals in onze zeilmakerij te Groningen.

zeilreparatie groningen

Zeil reparatie en zeildoek op maat

Met een vakkundige zeil reparatie in onze zeilmakerij voorkomt u vaak dure aanschafkosten. Interzeil is gespecialiseerd in reparaties van zeilen, kleden, doeken en canvaswerken. Kom gerust langs in onze zeilmakerij in Groningen.

boot acryldoek

Bootkappen en buiskappen reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in herstel werkzaamheden aan uw bootkap en boottent in onze zeilmakerij. Uiteraard is alles op maat gemaakt door onze vakkundige specialisten met materialen van de hoogste kwaliteit.

tentreparatie groningen

Tentreparatie

Heeft uw een tent een beschadiging in het tentdoek of tentzeil? In veel gevallen volstaat een tentreparatie. Als wij uw tentdoek repareren hoeft u niet een nieuwe tent aan te schaffen. Wij herstellen en repareren uw tent in onze zeilmakerij in Groningen.

Boottent Reiniging

Wist u dat u uw bootkap kunt laten reinigen in onze zeilwasserij? Door uw bootkap te laten reinigen verlengt u de levensduur van uw bootkap. Neem vrijblijvend contact op met ons en kom langs met uw bootkap om deze te laten reinigen.

Zeilmakerij Prijzen

Wilt u meer inzage in de prijzen van onze zeilmakerij? Neem vrijblijvend contact op met ons voor de mogelijkheden. U kunt ook een foto met uitleg sturen via WhatsApp of bellen naar 06 10 50 30 60

zeilmakerij groningen

Vrijblijvend advies​

Wilt u met uw zeil, bootkap of tent langskomen in onze zeilmakerij voor vrijblijvend advies? Laat dit ons even van te voren weten via telefoon of e-mail.

Steigergaas, krimpfolie en dekzeilen kopen?​

Interzeil staat voor vakmanschap en heeft ruim 25 jaar ervaring in het leveren van steigernetten / gaas, krimpfolie, doeken / dekzeilen en afdekmateriaal op maat.

Neem gerust eens een kijkje in onze dekzeil webshop AfschermShop.nl

Boottent reinigen en impregneren

Als u een zeilboot heeft kan het voorkomen dat u deze wil laten wassen. Dit doen wij in de zeilwasserij. U krijgt u zeil volledig gereinigd weer terug en eventuele reparaties kunnen wij direct voor u uitvoeren in onze zeilmakerij.

 

Benieuwd naar de prijzen voor een bootkap reparatie, verandazeil reparatie, zeil reparatie, tentreparatie, sticker of belettering?

Klik hier voor vragen over de actuele Prijzen Zeilmakerij van onze zeilmakerij in Groningen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan met behulp van onderstaand formulier of door een email te sturen naar info@interzeil.nl.
Een korte omschrijving via WhatsApp naar 06 10 50 30 60 is ook voldoende. 

Bedankt voor uw aanvraag!

  Bezoek alleen op afspraak
  Oeverkruid 2-unit 7
  9738 AK Groningen

  Mobiel: 06 10 50 30 60 
  E-mail: info@interzeil.nl

  KvK nr. 02082446
  BTW nr. NL001443120B02

  Chat openen
  Direct contact
  Hallo
  Kunnen we je helpen?