Spandoeken en frames

Maak indruk op uw doelgroep met een full colour spandoek met uw eigen ontwerp. Interzeil werkt met een moderne printers voor spandoeken van zeer hoge en duurzame kwaliteit. Spandoeken in frames printen wij standaard op duurzaam, weerbestendig doek van 510 grs Frontlit. Deze worden standaard afgewerkt met zomen en ringen om de 30 cm. Andere afwerkingen zijn natuurlijk ook mogelijk.

De frames worden geleverd inclusief spanners, wandsteunen en koppelstukken. Nog bezig met ontwerpen? Onze vakmensen helpen u met het design en het kiezen van het juiste doek.

Doeksoorten:

Frontlit:
Frontlit is een stevig zeildoek dat langdurig geschikt is om zowel binnen als buiten te gebruiken. Door het sterke polyesterweefsel bij uitstek geschikt voor grote outdoortoepassingen.

Meshdoek:
Spandoeken gemaakt van meshdoek zijn geschikt voor plaatsing op locaties waar veel wind staat. Het materiaal is voorzien van kleine gaatjes, door de open structuur is het spandoek beter bestand tegen de wind en blijft het strak hangen.

Blockout:
Deze PVC spandoeken, die dankzij een zwarte tussenlaag geen licht doorlaten, kunnen aan beide kanten bedrukt worden. Als u de voorkant van het dubbelzijdig bedrukte spandoek bekijkt, dan kunt u de bedrukking aan de achterzijde niet zien (zelfs niet bij fel zonlicht).

Meer buitenreclame

  • vlaggen
  • beachvlaggen
  • banieren

Ook verzorgen we banieren, roll-up banners en presentatiewanden. Wij zoeken graag met u naar een passend object voor uw presentatie !

Interzeil staat voor vakmanschap en heeft ruim 15 jaar ervaring met doeken, vlaggen en banners op maat. Wij adviseren u graag over welke producten passen bij uw wensen. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Bent u geïnteresseerd in Spandoeken en Frames van Interzeil?

Offerte aanvragen