Reclame

Bezoek op afspraak.

Reclame en zeilmakerij in Groningen

Reclame

Stickers en belettering

De outdoor stickers van Interzeil worden gedrukt op een hoogwaardige zelfklevende polymeer PVC-folie. We kunnen uw stickers tot 130 cm breed printen en tot onbeperkte lengte!

Spandoeken

Maak indruk op uw doelgroep met een full colour spandoek met uw eigen ontwerp. Interzeil werkt met een moderne printers voor spandoeken van zeer hoge en duurzame kwaliteit.

Kwaliteit staat voorop

Snelle levering

Binnen en buitenreclame

Met buitenreclame kunt u uw doelgroep op de perfecte manier bereiken terwijl ze onderweg zijn naar hun dagelijkse bestemmingen. Deze vorm van reclame maken heeft een groot bereik. We kunnen het niet wegzappen. Kortom, men kan er gewoon niet omheen. Het is overal aanwezig. Maar omdat het overal aanwezig is, is het wel belangrijk dat juist uw reclame opvalt. En dan komen wij graag bij u in beeld.

Vakkundig ontwerp en uitvoering van uw buitenreclame

Met onze vakkundige materiaalkennis kunnen wij u bij uitstek van dienst zijn met het ontwerpen en uitvoeren van buitenreclame. Van steigerbekleding en spandoeken tot vlaggen, beursdoeken en gaasdoekprints: de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Natuurlijk kunt u bij Interzeil rekenen op de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor elk maatwerkproduct.

Uw mogelijkheden met buitenreclame

Uw wensen in combinatie met ons advies

Interzeil helpt en adviseert van begin tot eind. Op basis van uw wensen kiezen we het meest geschikte materiaal en de beste afwerking van het doek. Waar nodig zorgen onze vakmensen voor de bijpassende frames voor de montage. Zo is uw reclame-uiting altijd perfect in orde en doet hij waar hij voor bedoeld is: uw merk of bedrijf promoten.

Reclame-uitingen van de beste kwaliteit

Interzeil staat voor vakmanschap en heeft ruim 25 jaar ervaring met doeken, vlaggen, panelen en andere reclame uitingen op maat.
Wij adviseren u graag over welke producten en materialen passen bij uw wensen. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Benieuwd naar de prijsopgave van het door u gewenste zeil/doek of sticker/ belettering?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan met behulp van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bedankt voor uw aanvraag!